Det har været utroligt spændende at overvære Dansk Hesteforsikring Unghestechampionat 2023 indtil videre, hvor der har været et højt niveau blandt de deltagende heste, og kun få, der måske ikke helt var klar til den krævende opgave. Mange heste blev utroligt flot fremvist, mens mindst lige så mange viste gode kvaliteter enten gennem en god kapacitet, en fin teknik eller en rummelig og velfungerende galop. 

 

Dommerne Bo K. Møller og Bo Kristoffersen var også særdeles begejstrede for mange af hestene, som de overværede i dag og i går, og det betød, at der blev uddelt utroligt mange 8-taller, mens en god portion 9-taller også blev givet og endda ét enkelt 10-tal. 

 

10-tallet blev givet til dagens vinder Konstantin Deeken Künnemann med Skavhøjs Cohen e. Cornet Obolensky/ Coronado (opdr. Frans Sunesen og Christel Krøyer). Det modtog ekvipagen for ridelighed, hvilket var fuldt forståeligt for den velspringende hest, satte ikke en hov forkert på dagens bane. Samlet endte ekvipagen med 522,5 point og er placeret som nr. 2 i den samlede stilling. 

 

Bedst i den samlede stilling er Mathilde Lind Skjøtt med Hecas Guardiola DWB e. Glasgow-W VH Merelsnest/ Cabachon (opdr. Marianne og Finn Tschernja). De har samlet 536,25 point og er dermed er den velspringende vallak videre til testrytter-delen med den bedste score. 

 

Det høje niveau bevises af, at man i år skulle opnå minimum 468,75 point for at sikre sig en af de eftertragtede pladser til testrytter-delen. Hesten placeret som nr. 20 lige nu, har modtaget følgende karakterer: 7,5 - 8 - 7,5 - 7,5 - 7,5 - 8,5 - 8,5 - 8. 

 

Følgende 20 er videre til testrytter: 

1. Mathilde Lind Skjøtt med Hecas Guardiola DWB

2. Konstantin Deeken Künnemann med Skavhøjs Cohen

3. Karen Møller Rohde med Vicky Ask

4. Adam Sparlund Olesen med MB Rockvaro DWB

5. Søren Møller Rohde med Cibelle Ask

6. Christian Jansen med Cute Z DWB

6. Rikke Haastrup med Dyhres DJ Lykke

8. Anni Pape med Babette Ask

9. Stine Cassøe Jakobsen med Feldborgs Cantalina

10. Victoria Sophia Hjort Madsen med CC Ultimo S DWB

11. Kathrine Nielsen med Armani KN

12. Louise Søgård med Qatar

13. Adam Sparlund Olesen med Kenya NBG DWB

14. Christian Jansen med Partie Sejh

15. Laura Elisabeth Andersen med Javikas Cayenne

16. Mathilde Lind Skjøtt med Maigaards Cordero

17. Ida Mundberg Hansen med Mundbergs Electric Boogie

18. Helena Reidel Mygdam med Finest Selection H.T.W.

19. Nadja Therkildsen med Gerding's Carolyn

20. Janni Vestergård med Footloose Vest

 

Rolf-Göran Bengtsson skal efter den nuværende plan ride de unge heste fredag kl. 11.50 (10 stk) og lørdag kl. 14.40 (10 stk). 

 

Se det samlede resultat.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram