Bliv sponsor for Dansk Varmblods Hingstekåring

Der er mange muligheder for at blive sponsor i forbindelse med Hingstekåringen i Herning. I menuen er det muligt at finde den løsning, der passer netop dig og din virksomhed bedst. 

Dansk Varmblods mange aktiviteter giver dit firma unikke muligheder for en meget attraktiv markedsføring, med hovedvægt på Hingstekåringen i Herning hvert år i begyndelsen af marts. 

Profilering

Vi kan tilbyde annoncer, bande-reklamer til alle vore arrangementer, direct mail, storskærms-reklamer samt markedsføring på vores meget populære hjemmeside.


Sponsorspring

Få dit eget sponsorspring på banen ved vores store arrangementer, sikre dig selv stor eksponering på banerne, på billeder og TV ved at have dit helt eget sponsorspring. 


Præmieoverrækkelse

Præmieoverrækkelsen er en unique mulighed for at får eksponeret dit firmanavn. Ved spon­sorater navngiver vi klassen så firmanavnet indgår og personer fra firmaet er velkomne til at deltager i overrækkelserne.

Rytterne møder til hest der er musik og fanfare, præmiepiger og festlig stemning. 


Klassesponsorat - stor markedsføring for pengene
Med et klasse sponsorart under Dansk Varmblods Hingstekåring, opnår du en stor markedsføring af netop dit produkt til en stor købestærk målgruppe.

Et klasse sponsorart kan variere meget i pris og markedsføring. For yderligere information kontakt Dansk Varmblod, varmblod@varmblod.dk eller +45 87 47 54 00
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram