Ældre springhingste klar til hopperne

Holdet af 5-års og ældre springhingste er et eksklusivt et af slagsen med kun to hingste; til gengæld to meget velfungerende hingste, der nu er færdigkåret

Dolympic Z fra Eva og Lars Kramer. Foto: Ridehesten.com

Karenagården v/Eva og Lars Kramer fremstillede deres hjemmeavlede 5-års hingst, Dolympic Z e. Dominator 2000 Z/ Cassini I, der er målt til 170 cm i stang. Om hingsten, der har aflagt materialprøve i 2022 og blev nr. 2 i det danske 4-års championat sidste år, sagde avlsledelsens Signe Wiese på kåringkommissionens vegne bl.a. følgende:

Det er en maskulin hingst i middel rammer med godt udtryk. Galoppen er velbalanceret med god energi, og så springer han med stor kapacitet, kraftfuldt afsæt, i god form med god brug af ryg og bagben.

Take a Chance on Me Z fra Fensholt Horses. Foto: Ridehesten.com

Den 20-årige springrytter Frederik Fensholt fremstillede sin 15-årige og 167 cm høje Take A Chance On Me Z e. Taloubet Z/ Aldatus Z, der er født på belgiske Stoeterij Zangersheide. Her lød det bl.a. fra Signe Wiese:

Det er en fornøjelse at se en hingst, der har været så meget med i sporten, og han bliver vist i rigtig god form. Det er en storrammet, harmonisk hingst med et godt udtryk og hingstepræg samt en passende ædelhedsgrad alderen taget i betragtning. Han galoperer energisk , regulerbart og praktisk og springer med overskud, overblik og stor kapacitet.

Det gælder for de to hingste, at de nu er færdigkårede og derfor ikke blive vist videre yderligere i kåringsforløbet, men kan nu vises i præsentations- og konkurrenceklasser.

Kilde: Ridehesten.com

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram