Mange nationer stødte sammen i årets Stutteri Ask Grand Prix ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023, hvor der i alt var 40 ekvipager til start. De 10 bedste kvalificerede sig til den afgørende omspringning, og da første runde var ovre, var det en realitet, at kun fem ryttere gik videre med et fejlfrit resultat. 

 

Sejren gik til Litauen. Her var det Andrius Petrovas med den 16-årige Linkolns e. Louis J/ Calando, som leverede et fejlfrit omspringningsridt i tiden 46,81 sekunder. Den litauiske rytter leverede en særdeles god præstation, og var kun en af to ryttere der endte med et sammenlagt fejlfrit resultat. 

 

Andenpladsen blev vundet af en hollandsk rytter. Her red Mathijs van Asten med Hotspot e. Hors La Loi II også fejlfrit i begge runder, og med én tid knap to sekunder langsommere end Andrius, endte han som nr. 2. 

 

På tredjepladsen blev det Leon Thijssen med For President e. Numero Uno/ Nimmerdor, som endte med 1 tidsfejl i det samlede resultat. På fjerdepladsen blev det tyske Sandra Auffarth med Quirici H e. FRH Quaid/ Escudo 19, som leverede det suverænt hurtigste omspringningsridt, men desværre fik et nedslag på allersidste forhindring. 

 

Femtepladsen blev sikret af en dansk rytter til stor begejstring for det danske publikum, som kvitterede med store klapsalver, da Theodor Linde red fejlfrit i hovedrunden. I omsprigningen fik den unge danske rytter desværre et enkelt nedslag i sadlen på den ellers velspringende Lehar e. Verdi/ d'Ukase. 

 

Resultat fra klassen.Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram