Billetsalget til Herning er eksploderet!

Vi oplever at salget af billetter til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning fra den 6. – 10. marts er eksploderet. Det er særdeles glædeligt og positivt

 

Interessen for at besøge Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning er nærmest eksploderet sammenlignet med sidste år. Der er stor interesse for at få plads i de tre arenaer: Jyske Bank Boxen, KRAFFT Arena M og Dansk Hesteforsikring Arena E samt til messen Hest & Rytter alle dage.

Billetsalget kom lidt langsomt fra start til den 44. udgave af Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning, men de seneste par måneder er salget på det nærmeste eksploderet.

- Vi oplever stor interesse for at købe billetter alle dage. Det er naturligvis særdeles glædeligt, at interessen for at komme til Hingstekåring er fordelt over alle fire dage, indleder Casper Cassøe Krüth, direktør for DV-Event A/S. Der er gratis adgang til eventen onsdag, og messen Hest & Rytter åbner fra torsdag.

At der er stor interesse betyder ikke, der er ved at være udsolgt, understreger han, men billetsalget er pt. ca. 2000 billetter større end ved samme tidspunkt sidste år. Også MCH melder om stor interesse for at købe messebilletter, så man kan forvente et stort rykind i Herning, og dermed en pragtfuld stemning over alt.

Der har været tradition for, at billetterne til fredag og lørdag aftens gallashow har været mest eftertragtet. Der er også samme gode efterspørgsel på gallabilletterne igen i år, men det er i dagtimerne, at sekretariatet har oplevet en stigende interesse for at erhverve billetter til alt det spændende, som foregår i de tre opvisningshaller.

Sidste år rundede besøgstallet godt 60.000. Casper Cassøe Krüth siger afslutningsvis: - Det er dejligt, vi oplever at interessen for at samles om at nyde at se heste, er intakt. At publikum ser frem til at følge hingstene til kåring, og følge konkurrenceklasserne, Unghestechampionatet og præsentationsklasserne for hingstene, gallashows med mere – alt det spændende, som Dansk Varmblods Hingstekåring står for. Sammen med vores 350 frivillige ser vi frem til at give publikum den bedste oplevelse i Herning.

Køb billetter til Hingstekåringen HER

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram