Danmarks fedeste hesteevent

Gå ikke glip af årets hesteoplevelse, når Dansk Varmblod og MCH Messecenter Herning inviterer til Hingstekåring, international ridesport, gallashow og messen Hest & Rytter


05032023.jpg

Når Dansk Varmblod åbner dørene i MCH Messecenter Herning den 6. – 10 marts til det største hesteevent af sin art i verden, bliver det til en totaloplevelse med hesten i centrum.

Tre opvisningshaller og messen Hest & Rytter med masser af aktiviteter og oplevelser er, hvad der venter gæsterne til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning.

 

Hvilken billet skal jeg vælge?

Køber du billet til Hingstekåringen – du kan se priser og bestille billetten via linket HER, så har du adgang til alle tre opvisningshaller: Jyske Bank Boxen, KRAFFT Arena M og Dansk Hesteforsikring Arena E, samt messen Hest & Rytter.

Køber du en messebillet til 200 kr. (søndag 100 kr.) se nærmere om billetpriser og køb billet via linket HER, har du adgang til messen Hest & Rytter samt til de to opvisningshaller KRAFFT Arena M og Dansk Hesteforsikring Arena E.

Onsdag er der gratis adgang til alle tre opvisningshaller, men messen åbner først torsdag morgen.

 

Hvad kan jeg opleve?

Der er fuldt program med hingste til kåring, Unghestechampionat, spring- og dressurklasser samt forrygende gallashows fredag og lørdag aften med temaet ”Movie Klip”. De største konkurrenceklasser, den afsluttende hingstekåring, testrytter delen af Unghestechampionatet i dressur samt de to gallashows med meget mere finder sted inde i Jyske Bank Boxen. Du kan se det store program for eventet via linket HER

 

Hvilke udstillere er der på messen?

Messen Hest & Rytter må du bare ikke gå glip af. Der er fem store haller fyldt til randen med alverdens rideudstyr i alle prisklasser.

Du finder rideudstyr, tilbehør med meget mere i tre haller: F, J og K. Inde i hal L og M er der staldinventar, trailere, biler, foder med mere. Og i hal H er der konkurrencer for beslagsmede.

På messen Hest & Rytters hjemmeside kan man søge efter interesseområde. Her kan du helt overordnet søge efter: Udstyr til hesten, Ridebaner og –rideteknik, Hestevelfærd, Udstyr til rytteren, Transport og køretøjer, Avl og opdræt, Bygninger, Staldretning og –teknik, Hovpleje og –beslag samt øvrige. Du kan også se en liste med de udstillere, som pt. er at finde på messen, og læse om nogle af de produkter og nyheder de præsenterer under messen.

Gå på opdagelse i hele det forunderlige og fantastiske univers, som du kan opleve under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning via hjemmesiderne:

www.dvevent.dk

www.hestogrytter.dk

www.equipe.com kan man umiddelbart inden eventet se tidsplaner for kåring, Unghestechampionat og konkurrenceklasse samt start- og resultatlister. Man skal forvente, at aktiviteterne i opvisningshallerne begynder ca. kl. 8.00 og at dørene åbnes en halv time før første start.

 

Åbningstider for messen Hest & Rytter

Torsdag 7. marts

kl. 09.00-20.00

Fredag 8. marts

kl. 09.00-19.30

Lørdag 9. marts

kl. 09.00-19.30

Søndag 10. marts

kl. 09.00-17.00

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram