Dansk sejr i EY Cup for U25

Springningen er for alvor gået i gang i Herning, og her blev det til dansk sejr i den ene klasse

 Caroline Knudsen tog en overbevisende sejr i EY Cup for U25 med Landlyst Callicon. Foto: Ridehesten.com

Det blev Caroline Knudsen med Landlyst Callicon e. Dicapo/Coronado (opdr. Karina Prinds) der tog sejren i European Youngster Cup-klassen for U25 rytterne, der gik i 140 cm. Det gjorde hun foran Amalie König, der red på Jorsinaa e. Arezzo VDL/Indoctro og Kamilla Ladefoged Rasmusen, der med Chico Z e. Clinton/Quantum indtog tredjepladsen. 
Resultatlisten kan ses her. https://online.equipe.com/startlists/916438

For de ryttere der endnu ikke er gamle nok til at deltage i U25, er der i stedet mulighed i klasserne for op til de 21-årige ryttere. I 130 cm blev der gjort rent bord fra de nordiske ryttere – Ellen Hammerström indtog ikke bare førstepladsen med Nicoline d’Or e. Diamant de Semilly/Figo de Muze, men også tredjepladsen tog hun sig af med den tidligere danskejede Seana 2 e. Stolzenberg. Det lykkedes dog lige norske Martine Berheim Skaar at kile sig ind på andenpladsen med Dion e. Lupicor/Ekstein. 
Resultatet af klassen kan ses her. https://online.equipe.com/startlists/916439

 CSI1* 130 cm blev skudt i gang med en sejr til Andrius Petrovas fra Litaun, der med Javenda var den absolut hurtigste i klassen, da han stoppede tiden på 20,26 sekunder. Svenske Evelin Lavén gjorde et rigtigt godt forsøg, men ombord Easy Q e. Quite Easy/Bob’s Vision xx måtte de med en tid på 20,59 sekunder se sig slået til andenpladsen. Der var dog masser af rum ned til tredjepladsen, da hollandske Hessel Hoekstra red over målstregen i tiden 21,43 sekunder med sin hest Le Grande e. Kannan/Oklund. 
Resultatet af klassen kan ses her: https://online.equipe.com/startlists/916435

I CSI3* small tour 125 cm blev det til en sejr til den 8-årige avlshingst For Chacco TN e. For Pleasure/Chacco-Blue, der med hollandske Marriet Smit-Hoekstra i sadlen stoppede tiden på 23,98 sekunder. Det blev landsmanden Celeste van der Poel der med Lavinia e. Vivant van de Hefficnk/Chacco-Blue der tog sig af andenpladsen og tredjepladsen gik til Hans Thorben Rüder med Candy Girl GD e. Chasmoaker/Collin L. 
 
 Resultatlisten kan ses her. https://online.equipe.com/startlists/916437

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram