Gæsterne til Dansk Varmblods gallashows fredag den 10. marts og lørdag den 11. marts præsenteret af hhv. Andresen Dressage og ECCO, kan se frem til en helt særlig, stjernebestrøet aften. Forbundets showudvalg kaster stjernestøv over Jyske Bank Boxen i samarbejde med Idea Nordic, et kreativt event bureau, der skaber ”creative, memorable experiences”. Dansk Varmblods showudvalg har gennem flere år vist stor kreativitet, men nu er barren blevet hævet mod stjerne i det nye samarbejde. ”Vi har indgået det samarbejde, for at ryste posen og tænke endnu mere ud af boxen,” fortæller Louise Ringsbo fra showudvalget, og det betyder, at mangt og meget bliver vældig anderledes og dog alligevel velkendt med hestene i fokus.

 

Danske ryttere og internationale topnumre

Aftenens tema: A SKY FULL OF STARS binder alle numre sammen. Publikum kan se frem til mange forskellige numre, alle med stjernestatus: stjerneskud, stjerner i himmelen, stjernetegn, Twinkle Twinkle Little Stars med meget mere.

Fra udlandet kommer bl.a. Marie Desodt og hendes søde og veldresserede ponyer samt den store Appaloosa-hest Talisman. Det er et godt sammentømret team, hvor den franske kvinde vil vise sit helt særlige sammenspil med sine heste i et kalejdoskop af flotte kunster og smuk frihedsdressur.

Så ryger pulsen i vejret, når Laurent Douziech galoperer ind i Jyske Bank Boxen og tryllebinder publikum med luftakrobatik og trick-ridning, det hele samlet i en lille historie, hvor drømme og virkelighed smelter sammen i et hjertebankende ildnummer.

 

Nervepirrende kostumespringning

Publikum elsker den traditionelle kostumespringning, som er første indslag efter pausen. Og man bliver bestemt ikke snydt for den oplevelse i år. De danske og internationale ryttere har fået til opgave at klæde sig ud som en person med ”star quality” og det er lige præcist navnet på den forrygende kostumespringning med ca. 10 deltagere.

Der er også skabt en tradition for at vise en smuk kvadrille, hvor rytterne er iført de til lejligheden designede kvadrille-jakker. Dette års DV-kvadrille bliver en hyldest til en helt særlig hingst: Blue Hors Zack, der nu som 19-årig fortsat præsterer på aller højeste niveau i international dressur under Nanna Skodborg Merrald. Er der en hingst, om hvem man kan tale om stjernestatus, er det Zack, der blev udnævnt til Årets Hingst i 2014, og var far til Årets Hingst i 2020, Sezuan. Han bliver vist sammen med udvalgte afkom på forskellig uddannelsestrin.

Stjernetræf, det velkendte koncept fra tv, hvor kendte fra sporten dyster mod hinanden på en forhindringsbane (uden hest) – det bliver med garanti en oplevelse at se Nanna Skodborg Merrald i ”fri dressur” på den fysisk krævende bane mod springrytter Konstantin Deeken Künnemann, og den succesfulde islænderrytter Nils-Christian Larsen – og de får konkurrence fra intet mindre end Robinson-vinder Katrine Hedeman, som har redet siden hun var 7 år, og nu er kendt for at hjælpe ryttere til en forbedret fysik.

Ovenstående er blot et udvalg af de mange indslag man kan opleve under gallashowet, og hele aftenen bindes sammen af musik, med storslåede liveindslag fra dygtige kunstnere.

Glæd jer til Dansk Varmblods gallashows, hvor vi rækker ud efter stjernerne.Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram