Gallashow på frierfødder

Gallashowet i filmens univers blev lige givet et tvist, da en rytter valgte at fri til sin kæreste til fuldt skue i Jyske Bank Boxen lige efter sit ridt


Bedst som man troede at det ikke kunne blive et bedre gallashow i filmens tegn, så kom der lige et par frierfødder listende forbi. Helt så listende var det egentligt ikke, og det skete under kostumespringningen, da Christophe van Geenberghe havde redet sin runde. Hele Boxen var med dem, og det var fantastisk at se kærligheden udfolde sig og se Anée Keller sige ja til Christophe van Geenberghe!

 

Indblik i filmens univers under årets Gallashow

Når det ikke handlede om kærlighed, så var Movie Klip temaet for årets gallashow, og hvem kender ikke til minions? De fik lov til at starte showet, og kan det blive mere nuttet end de sødeste shetlændere og deres kompagnon i form af en minion?

Det var Shetland Sjælland der stod for det første indslag, og så fortsatte gallashowet videre til den frække dans, bedre kendt som Dirty Dancing i filmens verden. Her så vi to dansere udføre en flot dans, som hurtigt blev afløst af den form for dans, mange hestemennesker foretrækker – nemlig dansen med hesten. Her så vi Kristan Würtz med Aston og Sofia Opel med Askari Pilekær vise deres dans med hestene.  


Hvem kan ikke lide eventyr og spænding? Det er hvad Indiana Jones står for, og det var lige præcis hvad der blev vist i Jyske Bank Boxen med lys og mørke, og ikke mindst lys i mørket, alt mens det flotteste voltigering blev fremvist.

Turen igennem de forskellige filmklip gik forbi Top Gun med den smukke dressur fremvist og det fortsatte over til Pirates of the Caribbean, hvor et flot kvadrilleshow med islændere viste de gode og de onde på slagmarken på havet.

Vinderen fra America’s got Talent fra 2023 Adrian Stoica og hans hund Hurricane stod for et vildt og specielt hundeshow, hvor Hurricane nærmest styrede sin ejer rundt. Det fortsatte over i den mest omtalte film i 2023. Barbie. Her var der et forhindringsløb, hvor der var besøg af dressurrytterne i Team Passage, springrytterne i Team Clear Round og ikke mindst Team SoMe, og i lighed med fredagens gallashow var det Team Clear Round med Tina Lund og Adam Sparlund Olesen der var hurtigst igennem forhindringsbanen, hvor Tina Lund måske – måske ikke – snød lidt undervejs.

Kostumespringning bød som altid på fart og spænding, og som allerede nævnt på frierfødder. Men vinderen af kostumespringningen blev Ariel aka Alexander Mark, hvor det var Kung Fu Panda aka Thomas Jensen der tog sig af andenpladsen og Cruelle de Vil aka Hannah A. Rich Kristiansen indtog tredjepladsen.

Vi kom også en tur forbi Men in Black, som stod for det mest cute show med den sødeste sorte shetlænder, der kunne lave imponerende tricks, som blev efterfulgt af de smukke sorte dressurheste.

Den gode – den onde – den grusomme tager os en tur ud på prærien, som først viste os det fantastiske ved mounted games og som bliver efterfulgt af den smukke sammenligning – eller duel - mellem dressur og western og ikke mindst at der blev redet uden trense på dem begge. Herefter blev det koldt. Rigtigt koldt. For isdronningen forsøgte at overtage det hele, og det blev fulgt op med det smukkeste show med frisere.

Intet gallashow uden rytterfest! Så hvad er en bedre afslutning end en tur hen til den danske film druk, hvor Scarlet Pleasure startede festen med sine mest populære numre.

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram