MCH´s Varmblodspris på 25.000 kr. er blevet uddelt hvert år siden 2004. Den pris gør det muligt for Dansk Varmblod at hædre personer, der har ydet en ekstraordinær præstation for Dansk Varmblod.

"Det er vi taknemmelige for – tak Georg!," sagde Dansk Varmblods formand Jan Pedersen til direktør for MCH Messecenter Herning Georg Sørensen. 

Og han fortsatte: "Når det regner på præsten, så drypper det på degnen, siger man. Og når det regner på dansk ridesport, drypper det på dansk hesteavl.

I august sidste år regnede det kraftigt på dansk hestesport. Vi blev vidne til nogle af de største triumfer nogensinde – og faktisk lige her i Herning.

Vi oplevede et enestående VM, der blev kronet med fire individuelle guldmedaljer i paradressur (det vender jeg tilbage senere på aftenen) og VM-guld for hold i dressur. Den triumf får betydning for dansk ridesport, og den er utrolig vigtig for dansk varmblodsavl.

Dressurlandsholdet bestod af Carina Cassøe-Krüth og Heiline´s Danciera, Cathrine Laudrup-Dafour og Vamos Amigos, Nanna Merrald Rasmussen og Blue Hors Zack samt Daniel Bachmann og Marshall Bell – til sammen simpelthen guldholdet."

MCH´s Varmblodspris går i år til guldholdet.

 

"Hvis man vil høste i fremtiden, er det vigtigt at gøde rødderne. Sportslig succes i ridesporten starter i det små – oftest med ponyerne. Derfor har guldholdet besluttet at donere prisen videre til ”Støtteforening for Ponydressur”, som Rigmor Christensen er primus motor for."

Smuk gestus, smukt og fremtidsorienteret!

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram