Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 byder på mange forskellige aktiviteter, og I kan glæde jer til at opleve et hav af forskellige ting. Programmet byder traditionen tro på kåring af hingste og alverdens klasser i både springning og dressur. Der vil blive afholdt clinic med VM-landsholdet, præsentationsklasser for hingste, Unghestechampionat i både dressur og springning og meget mere. 

 

Billetsalget går forrygende, og vi glæder os over, at så mange har planlagt at tage vejen forbi Herning i dagene fra den 8.-12. marts, hvor vi endnu engang ser frem til at byde kendte såvel som nye ansigter velkommen.  

 

Både nu, i de kommende uger og under arrangementet, kan I følge med i forberedelserne, programmet og afviklingen her på dvherning.dk, på vores Facebook-side Dansk Varmblods Hingstekåring og på vores Instagram @danskvarmblodshingstekaaring

 

Det er også her på dvherning.dk, at man kan købe billetter, hvis man ikke allerede er blandt de mange der har sikret sig en billet til at opleve Dansk Varmblods Hingstekåring 2023.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram