Det var en særdeles spændende 150 cm rankingklasse som blev afholdt her til formiddag i Jyske Bank Boxen ved Dansk Varmblods Hingstekåring 2023. Det var en ganske krævende bane, der mødte rytterne, hvor særligt en linje med et dobbeltspring ud af hjørnet, efterfulgt at fire galopspring ned til en planke og herefter tre galopsspring ned til endnu en lodret, gav fejl. 

 

18 ud af i alt 68 ekvipager lykkedes med at ride fejlfrit og dermed skulle vinderen findes blandt dem i omspringningen. Her var det hollandske Julian de Boer der trak det længste strå, da han i sadlen på Isis e. Cardento 933/ Lupicor leverede det hurtigste fejlfrie ridt i tiden 33,31 sekunder. 

 

Andenpladsen gik til Jens Fredricson fra Sverige, som var til start med den hest, som han vandt holdguld på ved VM i sommers, Markan Cosmopolit e. Cohiba 1198/ Calido. 

 

Tredjepladsen blev også svensk, og gik til Emma Emanuelsson med Canbella Blue PS e. Cantolar/ Chacco-Blue. Fjerdepladsen blev hollandske Jack Ansems, mens hans landsmand Eric Ten Cate tog femtepladsen. 

 

Bedste dansker i klassen blev 21-årige Caroline Rehoff Pedersen, som leverede et fejlfrit ridt i sadlen på Chaccieny e. Chacco-Blue/ Caretano Z. 

 

Resultat fra klassen.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram