Hvem er Jesse Drent?

Publikum til Dansk Varmblods store gallashows fredag og lørdag aften kan se frem til et underholdende show med bl.a. den hollandske influenser og hestetræner Jesse Drent

 

Den hollandske hestetræner og influenser Jesse Drent har næsten en halv million følgere på Instagram. Her deler han sin dagligdag med hestene, og ikke mindst den frække shetlænderhingst Macho.

Jesse Drent skal for første gang gæste gallashowet i Herning, men hvem er han egentlig?

  • 28 år
  • Bor i Holland
  • Rytter, instruktør, performer, content creator, forfatter, ejer af Nalanta Equipment
  •  Har sammen med Matt Harnacke en underholdningsplatform ved navn HorseWorldTV

Jesse startede sit eventyr med heste, da han var 8 år. Hans første hest fik han, da han var 12 år, og hende har han stadig. Andorra, som hun hedder, er nu pensioneret fra showlivet, men lever i bedste velgående, og nyder livet på Jesses gård. Gården ligger i Holland, og her bor Jesse og hans 4 heste; Andorra, Macho, Antares og Gaio. Det er Macho, hans shetlænderhingst, vi skal møde til gallashowet i Herning. Om Macho fortæller Jesse, at han lever perfekt op til sit navn, da han på trods af sin størrelse, kan vise imponerende bevægelser. Macho er en rigtig lille pleaser, som elsker sit arbejde, og virkelig kan få folk til at grine med sin skæve personlighed.

Jesse lever af at lave content til YouTube og social media, og har virkelig fanget de hesteinteresserede med sin positive tilgang til træning af heste. Han er også instruktør, rejser rundt og underholder i hele verden med sine shows, og så har han startet sit eget mærke af rideudstyr, der bl.a. sælger bidløse trenser af høj kvalitet.

Vi glæder os til at møde Jesse og Macho i Herning, hvor de deltager i gallashow fredag og lørdag aften.

Du kan møde Jesse på instagram @_jessedrent og du kan se mere om Jesse, hans heste og Nalanta Equipment på https://jessedrent.nl/

Køb billetter til gallashowet HER


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram