Vinder af Blue Hors Unghestechampionat betog både dommere og testrytter Cathrine Laudrup-Dufour, Quinn G. e.  Quaterhit/ Fassbinder (opdr. Helene Geervliet) blev redet af Betina Jæger, og Cathrine var enig med dommerne, der havde givet hoppen 2x 10 for ridelighed og kapacitet, for hun gav præcist det samme med begrundelsen:

Hun stiller sig i en meget naturlig ramme og siger ”Kom bare med”. Hun er rigtig fin lige på tøjlen og giver mig både noget svævningsmoment i traven, men træder også aktivt til bagtil. Hun er utrolig dejlig at sidde på, og så er hun vildt opmærksom på sin rytter – hun ved godt, at vi er på arbejde nu, og at hun skal lytte til mig. Det er godt nok en fed hest det her. Den kunne jeg godt have redet lidt længere på, sagde hun, mens hun lavede sjov med, at Quinn også har den helt rigtig farve i forhold til, hvad hun plejer at falde for. Samlet set fik hoppen 973 points.

Det blev championatsvinderen Valerie B e. Revolution/ Blue Hors Zack (opdr. Karin og Peer Guldbrandsen) redet af Anne-Mette Strandby, som indtog andenpladsen bl.a. med et 10-tal for kapacitet af dommerne. Og testrytter Cathrine Laudrup-Dufour sagde bl.a. om hoppen: "Hun har fede gangater en dejlig trav bagfra, og så er hun regulerbar. En hest fuld af kapacitet og så er hun klog." Det udløste 9 for ridelighed og 10 for kapacitet. Samlet set blev det til 948 points.

Tredjepladsengik til Alkaline e. Secret/ Zalmiak Firfod (opdr. Anette Blangsted)redet af Merita Hagren.

Han har virkelig et cute udtryk ham her. Ørerne er bare fremme, og han er klar til at ride derudad. Han ligger fint i hånden, og jeg har intet arbejde med at få ham rettet lige, han er der fuldstændig. Han har en fin og meget bouncy trav. Galoppen føles nemmere for ham en traven, her har han en super opadbakketendens. Han kommer virkelig op foran mig og løfter sig selv. Det er sgu noget af en fri galop. Det kan godt være, han ikke er sort, men Glamourdale kan godt passe på. Fed fornemmelse i skridten også; han tager mig virkelig med og skridter hen over ryggen, lød det fra Cathrine, der synes, det var dejligt med en hest, som lod til virkelig at nyde at vise sig frem for publikummet i Boxen.

Med begrundelsen om, at det eneste andet, hun kunne ønske, var, at han var lidt mere kvik bagtil, gav hun 9,5 for ridelighed og 9,5 for kapacitet. Samlet opnåede de 900 points.

Læs mere om Blue Hors Unghestechampionat på www.ridehesten.comHold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram