Maja Dalsgaard vinder KRAFFT Tour finalen

Efter to afdelinger af KRAFFT Tour, var det i dag tid til finalen og den blev vundet i overbevisende stil af Maja Dalsgaard

Der var fart over feltet i dagens KRAFFT Tour of Amateurs, for der var flere ryttere der rigtig gerne ville tage sejren og dermed en kvalifikation til KRAFFT Tour of Amateurs til Falsterbo Horse Show i juli måned.

Hele ugen har det været tydeligt, at det har været en kæmpe oplevelse for rytterne at få lov til at deltage til så stort og specielt et stævne. Det findes ikke større end Dansk Varmblods Hingstekåring i Danmark, og i udlandet er vi kendt for at være et rigtigt godt publikum, og det er ikke en undtagelse når KRAFFT Tour of Amateurs løber af stablen. Tribunen er stuvende fuld, og der bliver hujet og gispet efter rytterne, alt efter hvad der sker på banen.

Med en tid der stoppede på 56,15 sekunder blev det Maja Dalsgaard der med Gredstedgaards Flying Dutchman e. Larimar/Quite Capitol (opdr. Peder Øllgaard), der nu fik chancen for at kunne deltage til det præstigefyldte stævne til sommer foran Julie Rask, der som tredjesidste rytter lige lykkedes at kile sig ind på andenpladsen med sin Mønsteds Hardcore/Come Back II vallak (opdr. Frank Kejlberg) efter at hun krydsede målstregen i tiden 57,39 sekunder. Det var Emme Toksig der med Oxford Di Luca indtog tredjepladsen med Quint vh Maarlo Z/Quattro B, efter at hun stoppede tiden på 61,71 sekunder.

Start- og resultatlister

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram