MCH-prisen posthum til Bo Bak Andersen

Før nytår kontaktede Dansk Varmblod Bo Bak Andersen, for at fortælle ham, at han var blevet valgt som prismodtager af MCH-prisen – det glædede ham meget

 Vibeke Degn Andersen og Lars Bak Andersen sammen med Dansk Varmblods forman Jan Pedersen (th) og repræsentant for MCH Johnny Tang Frandsen samt direktør for DV-Event Casper Cassøe Krüth. Foto: Ridehesten.

MCH Prisen er blevet uddelt hvert år siden 2004. Prisen gør det muligt for Dansk Varmblod at hædre personer, som har ydet en ekstraordinær indsats for forbundet.

- Det er vi meget taknemmelige for, indledte Dansk Varmblods formand Jan Pedersen. I år er det første gang prisen blev uddelt post mortem nemlig til banebygger Bo Bak Andersen. Vi mistede Bo i starten af februar, Bo blev 71 år. Bo blev kontakt omkring nytår med beskeden om, at han var dette års prismodtager.

- Jeg ved han glædede sig meget over det, sagde Jan Pedersen i sin tale. På banen stod Bo’s hustru Vibeke Degn Andersen og hans søn Lars Bak Andersen.

- Midt i al sorgen over Bo’s tidlige bortgang er det trods alt en glæde, i dyb respekt for den person Bo var, og i taknemmelighed for alt det han har gjort for sporten, at overrække prisen til Bo’s kone.

Det var et meget følelsesladet øjeblik, og det blev ikke mindre, da Vibsen (Vibeke Degn Andersen) tog mikrofonen og takkede for prisen.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram