Movie Klip – gallashow med hjerte

Showudvalget i Dansk Varmblod har arbejdet benhårdt for at sammensætte et smukt, bevægende og imponerende gallashow med en god blanding af danske og udenlandske ryttere og artister

 Jesse Drent. 

Hest, hest, hest – dette års gallashow under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning sætter i høj grad fokus på HESTE. Foruden de mange velkendte Dansk Varmblods hingste og sportsheste, vil publikum i år kunne nyde mange andre hesteracer under det spektakulære show.

Der er skabt en tradition for, at showet har et tema. I år er ingen undtagelse. Dette års tema er ”Movie Klip” og som titlen siger, skal vi ind i filmens forunderlige og underholdende univers.

Danske ryttere og udenlandske artister er i fuld gang med at finpudse deres del af showet, og de glæder sig til at underholde og tryllebinde publikum i Jyske Bank Boxen. En af dem, som i høj grad ser frem til mødet med det danske publikum, er Jesse Drent. Den hollandske hestetræner og influenser Jesse Drent har næsten en halv million følgere på Instagram. Her deler han sin dagligdag med hestene, og ikke mindst den frække shetlænderhingst Macho, som han tager med til Herning.

Publikum ved gallashowene fredag og lørdag aften nyder i høj grad også, når Showudvalget har fundet et godt hundenummer. I år bliver publikum ikke snydt for et internationalt nummer i absolut topklasse. Det er vinderen af ”America’s Got Talent” Adrian Stoica, som kommer til Herning med sit underholdende, morsomme og helt fantastiske nummer.

 Adrian Stoica og hans fantastiske hunde-nummer. Foto: privat

Kendisser og et hemmeligt topnavn

Nålene er rødglødende hos de syresker, som er i gang med at skabe kostumerne til gallashowet. Og dermed kommer de smukke kostumer til at være en del af totaloplevelsen, som også omfatter brugen af de mange LED-bander og –skærme.

Som altid krydres flere af de stemningsfulde og mere action prægede indslag af dansere og sangere. I år kan publikum se frem til at opleve det største musiknavn, vi endnu har haft på plakaten under gallashowene – og hvem er så det? Se det er altså en dyb hemmelighed.

Sidder du nu og tænker, ja ja, men musikken er altså alt for høj til gallashowet, også for hestenes skyld, så har Showudvalget i år valgt at skrue ned for volumenknappen til publikumshøjttalerne. I forhold til hestene på banen, så er teknikken i Boxen helt unik, og det betyder, at lyden altid har været vendt mod publikum og ikke ind på banen. Og dermed er der væsentlig mindre lyd, på selve opvisningsbanen.

Der er dog ingen tvivl om, at publikum kommer til at juble, heppe og larme, når flere kendisser kommer på banen i en dyst (uden hest), som mange nød det sidste år, hvor Nanna Skodborg Merrald satte konkurrenterne til vægs i ”Stjernetræf”. Hvad dette års kendisser, influensere og topryttere skal dyste i – se det kan I opleve i Herning.

 

Køb billetter til gallashowet HER

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram