Nu er afgørelsen ude af Victorias hænder

Victoria E. Vallentin har to heste i top tre i Blue Hors Unghestechampionat. Hun glæder sig meget til at høre, hvad testrytter Daniel Bachmann Andersen mener om de to damer

 Foto: Ridehesten.com

Victoria E. Vallentin ligger på andenpladsen i Blue Hors Unghestechampionat med Lygum's Zelina e. Blue Hors St. Schufro/ Blue Hors Zack (opdr. Tine og Henning Lygum Jensen) i første afdeling kom de ind på 6. pladsen i anden afdeling på 2. pladsen og nu ligger de altså samlet på en andenplads efter Mette Sejbjerg og Straight Horse Sun King e. Sir Donnerhall I/ Blue Hors Zack (opdr. Straight Horse ApS).

På førstedagen sejrede Victoria med Roll On Unik e. Revolution/ Blue Hors Don Olymbrio (opdr. Stutteri Unik v/ Morten Skov) mens de på anden dagen endte lidt længere nede på resultatlisten. De ligger nu på en samlet tredjeplads.

Det videre forløb er nu helt ude af Victorias hænder. Det er landsholdsrytter Daniel Bachmann Andersen, som er testrytter på Blue Hors Unghestechampionat i år, og Victoria glæder sig til at overlade tøjlerne til Daniel.

Hør Victoria fortælle om sine hopper her:


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram