Der var godt fyldt på tilskuerpladserne inde i Krafft Arena M, da 14 rytter red den 3* Grand Prix Special. Andreas Helgstrand lagde sig i spidsen med DV-hoppen Queenparks Wendy e. Sezuan opdrættet af Kurt Gosmer. Hoppen fik flere 8-taller i trav-testen, men antallet af 8-taller blev betydeligt øget i galoptesten. Den imponerede sorte hoppe fik 75,064% meget tæt på deres hidtil bedste på 75.638% opnået i Ermelo i september. Hoppen har tidligere repræsenteret Dansk Varmblod ved UVM, hvor de opnåede en bronzemedalje. 

Det var den kårede hingst Total Hope Old e. Totilas ejet af Lone Bøgh-Henriksen og Paul Schockemöhle, som lagde sig ind på en foreløbig andenplads efter Andreas og den sorte hoppe. Den sorte hingst scorede bl.a. et 9-tal i galoppirouetten under norske Isabel Freese, og de opnåede 74,596% Total Hopes mor er den verdenskendte dressurhoppe Weihegold, som med Isabell Werth i sadlen har deltaget ved et utal af mesterskaber og vundet et hav af guldmedaljer.

Så red Nanna Skodborg Merrald på banen som klassens sidste rytter med avlshingsten Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz. Nanna har haft en meget travl World Cup-sæson, hvor hun har startet 4 forskellige heste og blevet placeret med dem alle. Nanna har blot startet Don Olymbrio en enkelt gang i 2022 ved det internationale stævne hjemme på Blue Hors, hvor det blev til dobbeltsejr i Grand Prix og Special, så Nanna var super tilfreds, da hun kom ud fra hallen, der var ved at koger over af begejstring over deres ridt. 76,362% blev det til heriblandt to 9-taller for det generelle indtryk.


RESULTAT

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram