Skiftede andenpladsen ud med sejr

I anden afdeling af KRAFFT Tour of Amateurs red Charlotte H. Linding sig ind på førstepladsen

 

 KRAFFT Tour of Amateurs blev I dag afviklet i KRAFFT arena. I dag havde banebyggerne Rasmus Rise og Bo Gejl sørget for at rytterne rigtigt kunne forberede sig til lørdagens afgørende finale. I dag skulle rytterne ride en speedklasse, og i dag var der fart over feltet. Der var rig mulighed for ekvipagerne til at holde et højt tempo og ride svære vendinger indenom. KRAFFT Tour of Amateurs er altid utroligt populært hos publikum, og i dag var ingen undtagelse. 

For en enkel rytter gik det så stærkt, at hun ikke kunne følge med sin hest – der var tale om Caroline Stensnæs med First Lady e. Quality Time, hvor First Lady simpelthen var hurtigere til at dreje end Caroline, der ellers kæmpede hårdt for at blive siddende. Men på trods af dagens tur, så er hun en helt reel konkurrent til de andre i lørdagens finale. 

Hvad der ikke lykkedes for Chalotte H. Linding i går med sin hest Corinna e. Copyright/Cambridge (opdr. Sarah Møller Pedersen) lykkedes i stedet for hende i dag. I går blev hun nr. 2, men i dag blev det til en sejr, efter en flot og meget hurtig tur på banen.
 Det lykkedes også Julie Rask med Heart Thief NBB e. Mønsteds Hardcore/Come Back II at rykke en plads op i placeringsrækkefølgen – i går blev det til en flot tredjeplads, hvor hun i dag avancerede til en andenplads. 

Tredjepladsen bød til gengæld på Maja Dalsgaard med Gredstedgaards Flying Dutchman e. Larimar/Quite Capitol (opdr. Peder Øllgaard), der også red en til en placering i gårsdagens runde. 
 På fjerdepladsen kom gårsdagens vinder Nanna Louise Tarp Jensen med Gaisha Taj Mahal e. Q-miles N/Cascavelle, så med tre ryttere helt i top i både dagens og gårsdagens afdeling, så lover det godt for lørdagens finale. 

 Start- og resultatlister

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram