Om 20 dage mødes danske såvel som udenlandske hestefolk til Dansk Varmblods Hingstekåring 2023, som foruden selve kåringen byder på mange konkurrenceklasser, såvel som andre spændende ting. 

 

De internationale springklasser, tiltrækker hvert år mange ryttere, og der har igen i år været rift om pladserne. De internationale springklasser afholdes i henholdsvis CSI3*, CSI1* og CSIYH1*, og der er derfor mulighed for at medbringe både unge såvel som rutinerede heste, og netop det er en af de ting, som mange af rytterne fortæller, at de sætter stor pris på.

 

Det attraktive program og muligheden for at ride i rammerne i Jyske Bank Boxen, såvel som de to andre arenaer KRAFFT Hal M og Dansk Hesteforsikring Hal E, har betydet, at alle klasser er fuldt booket, og arrangørerne glæder sig over endnu engang at møde stor opbakning fra danske såvel som udenlandske ryttere. 

 

Det betyder, at det har været nødvendigt til at oprette ventelister med de ryttere, der har vist interesse for at deltage i de internationale springklasser, men som i første omgang ikke har fået plads. 

 

De internationale springklasser byder på alt fra 125 cm-klasser og unghesteklasser til 150 cm Grand Prix. Sidstnævnte afholdes lørdag i Jyske Bank Boxen under navnet Stutteri Ask Grand Prix. 

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram