Efter første afdeling af Blue Hors Unghestechampionat havde to heste skilt sig ud feltet DV-guldmedalje- og årets dressurbetonede hoppe i 2021, Valerie B e. Revolution/ Blue Hors Zack (opdr. Karin og Peer Guldbrandsen), og Quinn G. e. Quaterhit/ Fassbinder (opdr. Helene Geervliet). Ved dommerbordet sad igen i dag danske Susanne Baarup Christensen, britiske Isobel Wessels og svenske Mats Eriksson. Hvor dommerne i går bedømte alene skridt, trav og galop, blev også ridelighed og kapacitet bedømt i dag.

Og igen i dag var det de to særdeles ridelige og velgående hopper, som tog teten blev igen i dag vist smukt frem. Quinn G.redet af Betina Jæger begejstrede dommerne og hun fik 9 for skridt, 9,5 for trav, 9,5 for galop og 10 for både ridelighed og kapacitet, hvilket gav en samlet score på 408 point. 

 Ifølge www.ridehesten.com gav dommerne følgende begrundelse for den beslutning: – Tillykke med et smukt ridt. Skridten var fuldstændig regulær hele tiden, dejligt igennem kroppen, afslappet, og hesten fulgte hånden. Traven var letfodet, meget elastisk, smidig og velbalanceret. Indimellem skyder hun underhalsen lidt frem, men generelt er det et rigtig letfodet og elegant billede hun giver. Galoppen er balanceret og med god ridelighed, også i kontragaloppen. Med rideligheden kunne vi ikke have bedt om mere, så selvfølgelig får hun 10, og for kapaciteten er det helt klart også et 10-tal, sagde dommer Isobel Wessels.

Anne-Mette Strandby og Valerie B måtte i dag "nøjes" med andenpladsen og de ligger også på en samlet andenplads i konkurrencen. De fik af dommerne i dag 8,5 for skridt, 9,5 for trav, 9,5 for galop, 9,5 for ridelighed og 10 ikapacitet, som gav en samlet score på 400 points.


Resultat

Samlet stilling

 

"Jeg håber Cathrine er lige så vild med at ride på hende som jeg er," sagde Betina Jæger om Guinn G - med henvisning til, at det er Cathrine Laudrup-Dufour som er testrytter på dressurhestene. 

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram