VIP udsolgt

Der er fire uger til Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning fra den 6. – 10. marts, og pladserne i VIP-logen er blevet revet væk

 Foto: Ridehesten.com

Dansk Varmblods hingstekåring i Herning besøges hvert år af mere end 60.000 gæster. Inde i Jyske Bank Boxen og KRAFFT Arena M er der skabt et VIP-område, som hvert år tiltrækker et stort antal gæster fra ind- og udland. Der bliver kræset om gæsterne i VIP-logerne, hvorfra man kan følge konkurrencer, kåringer og gallashows fra første parket, ligesom man kan nyde den lækre mad, som MCH Messecenterets fremragende kokke kreere under Hingstekåringen.

Det er en helt særlig oplevelse, at opholde sig i VIP-longen til Dansk Varmblods Hingstekåring, og her er også en helt unik mulighed for at mingle og networke med ryttere, avlere og forretningsfolk.

Igen i år har der været stor interesse for at få plads i VIP-logen inde i Jyske Bank Boxen, og Dansk Varmblods sekretariat kan i dag melde udsolgt i VIP-logen.

Der er også særdeles god efterspørgsel på billetterne til Hingstekåringen, og det betyder man kan se frem til en helt ekstraordinær stemning overalt i MCH Messecenter Hernings messehaller.

Køb billetter til Dansk Varmblods Hingstekåring HER

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram