Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at VITAMIN WELL er ny i hovedsponsorgruppen for Dansk Varmblods Hingstekåring, og i samme ombæring bliver de titelsponsor for det 5-stjernede dressur koncept der tidligere har gået under navnet DWB - nu VITAMIN WELL FIVE STAR DRESSAGE.

2023 er begyndt og Dansk Varmblods Hingstekåring 2023 nærmer sig med hastige skridt. Et af højdepunkterne ved arrangementet bliver uden tvivl den 5-stjernede dressur, som i år afholdes under navnet VITAMIN WELL FIVE STAR DRESSAGE.

VITAMIN WELL er ny hoved- og titelsponsor, og sammen med arrangørerne præsenterer de årets 5-stjernede dressurklasser, hvor de bedste danske dressurryttere mødes med topryttere fra Europa. VITAMIN WELL FIVE STAR DRESSAGE afholdes i allerbedste sendetid, når rytterne fredag eftermiddag mødes i ECCO Grand Prix og lørdag eftermiddag i Vodskov Bolighus Grand Prix Freestyle.

Direktør for DV Event A/S og Dansk Varmblods Hingstekåring 2023, Casper Cassøe Krüth glæder sig over det nye samarbejde:
"Det er dejligt at vi kan tiltrække store spillere uden for egen branche, det fortæller noget om den markedsføringsværdi Dansk Varmblods Hingstekåring giver."

Virksomheden VITAMIN WELL står bag en række velsmagende og funktionelle læskedrikke, og i dag kan deres produkter købes hos forhandlere på flere markeder verden over. Virksomheden har skandinavisk ophav og står bag flere sponsorater i sportsverdenen. Nu har de valgt at støtte op omkring ridesporten gennem et sponsorat til Dansk Varmblods Hingstekåring. Nadia Winther, Marketing Activation Manager fra Vitamin Well fortæller om tankerne bag sponsoratet:

“Vi er utroligt beærede over at være en del af årets højdepunkt i dansk ridesport. 
Det er vigtigt for os at samarbejde med andre organisationer med samme passion for sportslighed og øje for kvalitet, som vi selv har. Derfor giver det god mening for os at gå sammen med Dansk Varmblod i et så højprofileret event, som Hingstekåringen i Herning er.

VITAMIN WELL FIVE STAR DRESSAGE bliver vores første store skridt ind i ridesporten, og vi håber, at det bliver starten på et langt og succesfuldt samarbejde.”

Dansk Varmblods Hingstekåring løber af stablen fra den 8.-13. marts 2023, og VITAMIN WELL FIVE STAR DRESSAGE afholdes den 10. og 11. marts 2023. Find mere information og program her.

Køb dine billetter nu

Billetsalget er i fuld gang, og hvis du ikke allerede har sikret dig dine billetter, kan de nemt bestilles til præcis de dage, som du gerne vil opleve have ved årets hingstekåring.

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram